Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία ‘Χέρι & Μέταλλο’ – Δημήτρης Βρεττός δραστηριοποιείται από το 1993 ως ‘Χέρι & Μέταλλο’ ενώ υφίσταται από το 1965 υπό την επωνυμία ‘Ισαάκ Βρεττός’. Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο του αλουμινίου και της τεχνικής σιδήρου μας έχει καταστήσει πλέον ειδικούς. Με την εξειδίκευση, συνεχής ενημέρωση και εξέλιξη προσφέρουμε το άριστο σε συνάρτηση ποιότητας-τιμής για έργα διαχρονικά και άρτια.

  • Εξειδίκευση

  • Συνεχής Ενημέρωση

  • Εξέλιξη

Περιγραφή υπηρεσιών – Προιόντων

Ως πιστοποιημένοι κατασκευαστές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου των εταιρειών ALUMIL – Supereme, ELVIAL, EUROPA και συνεργάτες της εταιρίας SCHUCO με ιδιόκτητο show – room και βιομηχανικό χώρο με σύγχρονη γραμμή παραγωγής (αλουμινίου-σιδήρου), είμαστε από τους πρώτους στην Ελληνική επικράτεια που προσφέρουμε συστήματα κουφωμάτων Αλουμινίου 3ης γενιάς για ‘Πράσινα κτήρια’ όπως η εποχή επιβάλλει. Όλες οι πιστοποιήσεις μας και τα ειδικά test (θερμομόνωση, ηχομόνωση, υδρομόνωση) στα οποία έχουμε αριστεύσει για την ποιότητα των κατασκευών μας, μας καθιστούν τους πλέον αρμόδιους για την ανάληψη του έργου σας.
Εφαρμόζεται σύστημα ελέγχου παραγωγής CE (fpc) σύμφωνα με en13830:2004 και en14351:2006 στα πλαίσια συμμόρφωσης CE 89/106/εοκ

  • Exterior

  • Interior

  • Security

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές μας είναι πάντα επώνυμα από τους πλέον καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, βάση προδιαγραφών.

Οι αξίες μας

Με επενδυτικό πρόγραμμα από ίδια κεφάλαια είμαστε εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και με βιομηχανική γραμμή παραγωγής.
Έτσι λοιπόν με βαθιά εξειδίκευση, συνεχής ενημέρωση και εξέλιξη προσφέρουμε το άριστο σε συνάρτηση ποιότητας – τιμής. Για έργα διαχρονικά και άρτια.
Όλες οι πιστοποιήσεις μας και τα ειδικά test στα οποία έχουμε αριστεύσει για την ποιότητα των κατασκευών μας, μας καθιστούν τους πλέον αρμόδιους για την ανάληψη των έργων σας.

Συνεργάτες

Συνεργαζόμαστε με τους πιο καταξιωμένους οίκους

Ζητήστε Προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση